Herskind fik besøg fra Liverpool FC

Image
Herskind fik besøg fra Liverpool FC
Tre dages intens fodboldskole blev afviklet i fantastisk sommervejr, da entusiatiske trænere fra den engelske storklub mødte glade og talentfulde børn i Herskind Boldklub.
Af Jakob Houg Jakobsen
Det var en flok meget trætte børn, som lørdag eftermiddag havde gennemført tre dage på den omrejsende fodboldskole fra Liverpool International Football Academy. Fodboldtræning på højt niveau blandet med sol og høje temperaturer gjorde sit til at suge de allersidste kræfter ud af børnene, som alligevel havde overskud til store smil ved den afsluttende overrækkelse af certifikater og diplomer.
To coaches og en cheftræner fra Liverpool gjorde sammen med en dansk koordinator et kæmpe stykke arbejde, for at hver enkelt spiller fik mest muligt ud af forløbet. Og med danske oversættere fra Herskind Boldklub lykkedes projektet.
»Jeg er rigtig stolt over, at en lille klub som vores har fået lov at være værter fra en fodboldskole fra selveste Liverpool,« siger Kim Jakobsen, som er formand for Herskind Boldklub. 
»Alle, som har været involveret i arrangementet har gjort en stor indsats for at få det hele til at hænge sammen. Og så har det været fantastisk at se børn, som har givet sig selv fuldt ud med store smil, selv om de har været udmattede undervejs,« tilføjer Kim Jakobsen.
Den danske koordinator fra Liverpools fodboldskole, John Bæksted, udtrykker også stor tilfredshed med værterne i Herskind.
»Det hele er forløbet glat, og der har været styr på alt. Faciliteterne har været gode, og banerne har været i orden. Frokostordningen har været fantastisk, og de frivillige hjælpere fra klubben har gjort et rigtig godt stykke arbejde,« siger han.
Både i Herskind og fra Liverpool's fodboldskole er man enige om, at et samarbejde om endnu en fodboldskole i fremtiden ligger lige til højrebenet.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block