Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

Ligahåndbold i Stjærhallen

Som optakt til den kommende sæson i herrehåndboldligaen kan Skanderborg og Sønderjyske opleves i Stjærhallen.

De foregående to sæsoner har den tidligere U21-landsholdspiller Frederik Ladefoged været en del af Skanderborg håndbolds herreligahold.

Sådan er det ikke i den kommende sæson hvor han vil være at finde på Sønderjyskes ligahold.

Tirsdag den 7. august kommer han for første gang til at stå over for sine gamle holdkammerater når Skanderborg håndbold møder Sønderjyske i Stjærhallen.

Hele fem nye spillere er at finde på Skanderborgs hold i den kommende sæson, efter at man bl.a har sagt farvel til Kasper Irming og Andreas Væver. 

Blandt de nye spillere er venstrefløjen Lars Skaarup der er kommet fra BSV og stregspilleren Mads Kalstrup, der i flere sæsoner har spillet i Århus håndbold.

Der er store forventninger til Skanderborgs herreligahold i den kommende sæson, for selvom der har været en større afgang fra holdet, så er det nogle meget spændende nye spillere der er kommet til klubben. Forventningen til Skanderborg for den kommende sæson er da også at de får en bedre placering end i sidste sæson.

Kampen spilles i Stjærhallen tirsdag den 7 august kl. 18 og foregår i et samarbejde mellem Stjær Boldklub og Skanderborg håndbold.