Lokal bronze-vinder ved NM

Image
Lokal bronze-vinder ved NM
Tre judokæmpere med rod i lokalområdet og Sjelle-Skjørring IF Judo var i weekenden 24.-25. maj med det danske judo-landshold i Finland for at deltage i de Nordiske mesterskaber.
 
Thomas Hansen (senior -81 kg), Karsten Kaspersen (veteran -90 kg) og Christian Hæstrup (Cadet -66 kg) var blandt de næsten 350 deltagere i NM-turneringen, der afholdtes for 50. gang.
Christian Hæstrups første kamp stod mod en stærk svensker, som han havde tabt til ved både NM 2013 og Copenhagen Open i april. Fokus og koncentration var helt i top i bestræbelserne på at vinde. Indledningsvis så det skidt ud idet Christian hurtigt kom bagud med en wazari, der er den næsthøjeste scoring. Christian holdt dog hovedet koldt, tog initiativet og kæmpede med omtanke, hvilket resulterede i at han fik modstanderen i en armlås så kraftig at svenskeren efterfølgende måtte udgå af turneringen med en albue der var revet af led.
I sin anden kamp stod Christian overfor den regerende svenske mester. Kampen var længe helt åben og Christian havde godt styr på svenskeren der dog var bedre end antaget i gulvkamp. Christian kom skidt ind i et holdegreb, blev straffet og tabte kampen.

Dermed var Christian ude af billedet i forhold til guld og sølv, men via tre efterfølgende sejre kæmpede Christian Hæstrup sig frem til bronze-medaljen.
Thomas Hansen vandt sin første kamp over en islænding. Efterfølgende stod han overfor svenskeren Olle Mattsson. En hård kamp, som Thomas desværre tabte. Ligesom Christian Hæstrup kom Thomas ind i repecharge med mulighed for at vinde bronze. I første kamp slog han i overbevisende stil en nordmand og var klar til kampen om bronzen. Den kamp faldt imidlertid ud til fordel for den finske modstander og Thomas Hansen blev samlet nummer fem.
I judo er der to bronzekampe. Den anden bronzekamp blev vundet af den tidligere Sjelle-Skjørring IF-kæmper Benjamin T. Kjeldsen.
I veteranrækkerne deltog Karsten Kaspersen i aldersgruppen over 30 år. Den første kamp tabte Karsten på en taktisk fejl. Karsten havde godt styr over kampen og førte indtil to sekunder før tid, hvor han helt uforståeligt lod sig kaste. De næste to kampe tabte Karsten også og han gik derfor ikke videre.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block