På boksevisit i det høje nord

Image
På boksevisit i det høje nord
Vellykket Grønlandstur for delegation fra Galten Bokseklub.
I forrige weekend var U17-bokseren Daniel Embregts sammen med BK Galtens formand, Palle Kaiser, inviteret til det første internationale boksestævne i Nuuk i to år.
Daniel skulle bokse den første kamp ved stævnet mod den jævnaldrende Aninnguaq Eigaard, som måneden forinden havde haft en enkelt international kamp mod en islandsk bokser. Den kamp vandt Aninnguaq.
Stævnet i Nuuk kom til at indeholde 10 internationale kampe mellem Island og Grønland. Og som den eneste ”syddanske” bokser stod Daniel Embregts for den første kamp ved stævnet.
Palle Kaiser var inviteret med som kampleder. Desuden skulle han også stå for oplæring af de grønlandske dommere i det nye pointsystem, som der bokses efter internationalt.
Daniel og Palle ankom torsdag formiddag, så tiden var knap med hensyn til oplæring af dommerne, da stævnet skulle foregå fredag aften.
Dommerne fik et lynkursus i de nye regler og var herefter klar til at bedømme boksekampene.
Palle Kaiser kunne selvfølgelig ikke være kampleder i Daniels kamp, hvor han fungerede som sekundant for den danske bokser. Derimod var Palle kampleder ved resten af stævnet.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 18. februar 2014 via e-paper-linket i venstre side
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block