Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Det bronze-vindende danske VM-hold. Fra venstre ses Rasmus Gaarde (Silkeborg P/D), Anders Wesch (Odense Gymnastik Forening, Rasmus Steffensen (Silkeborg P/D), Adam Sharf Matthiesen (Odense Gymnastik Forening), Michael Moselund-Hansen (Landstræner).

Rasmus fra Låsby scorede VM-bronze

Tumbling-gymnasten Rasmus Steffensen fra Låsby vandt bronze som en del af det danske hold ved VM i den bulgarske hovedstad Sofia.

Dermed var 18-årige Rasmus med til at skrive historie idet Danmark aldrig tidligere har opnået VM-medalje.

Forud for lørdagens VM-finale havde Danmark sikret sig adgang som et af i alt fem hold. Finalemodstanderne var Storbritannien, USA, Kina og Rusland.

Landstræner Michael Moselund-Hansen tilskriver et højt solidt niveau og et godt og motiverende tumbling-miljø i Danmark som fundamentet for danskernes bronze-medaljer.

Individuel 4. plads

Søndag gjaldt det de individuelle finaler, hvortil både Rasmus Steffensen og Anders Wesch havde kvalificeret sig. Her scorede sidstnævnte sølv mens Rasmus Steffensen på fjerdepladsen kun var marginaler fra at opnå en VM-medalje.

Hvad havde du forventet på forhånd?

»Jeg havde faktisk ikke de store forventninger, ud over at få lov til at lave de øvelser vi havde forberedt, og ellers bare nyde oplevelsen. Selvfølgelig havde jeg håbet på at kunne komme til holdfinalen og den individuelle finale. Man har altid nogle forhåbninger, men mit mål var egentlig bare at lave det planlagte og så se hvor bar hen,« sagde Rasmus Steffensen søndag aften fra Bulgarien.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 14. november 2017