Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Mark Højfeldt fra BK Galten i kamp mod Aninnguaq Eigaard i efteråret på Grønland. I weekenden bokser de begge ved de danske begyndermesterskaber. Til højre i billedet Palle Kaiser, der står for dele af sommertræningen i BK Galten.

Sommertræning i BK Galten

Handskerne lægges kun delvist på hylden i BK Galten. Der fortsættes med sommertræning.

BK Galten har afsluttet sæsonens træning for unge boksere og motionister, og går nu sommeren i møde - inden en ny sæson i klubben starter til september.

I weekenden 22.-23. april er BK Galten repræsenteret ved de danske begyndermesterskaber med mellemvægterne Aninnguaq Eigaard, som til daglig træner i Nuuk, Grønland og den i Ry bosiddende Mark Højfeldt.

Aninnguaq har til dato bokset fire kampe, og  er U19-bokser. Marks kampantal er oppe på syv og han er seniorbokser.

Trods foråret og sommerens komme stopper klubbens træningsaktiviteter ikke helt. For at give dens medlemmer og eventuelt nytilkomne mulighed for bevare og måske endda forbedre formen henover sommeren, er der organiseret sommertræning.

Således er der fælles træning hver tirsdag og torsdag aften fra kl. 19.00-20.15 for sportsfolk og motionister i alle aldre og af begge køn. 

»I øjeblikket består klubbens motionisthold af 25 medlemmer, med en aldersspredning fra 14 år til 66 år, og hvoraf cirka en fjerdedel er kvinder,« fortæller Palle Kaiser og betoner at sommertræningen er åben for alle - også for dem, der aldrig har været med før. 

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 18. april 2017