Image
For Karsten og Lotte Brandt har december gennem de seneste 26 år været ensbetydende med julemarked på ejendommen i Skovby Nord.
Juletiden er en travl periode for de fleste, men hos Karsten og Lotte brandt i Skovby Nord er juletravlheden både udtalt og velkommen.
De seneste 26 år har parret holdt julemarked på gården Petersminde på Præstbrovej. Det hele startede i 1986, hvor de første juletræer blev plantet.
Og det er ikke bare lige sådan at starte sit eget julemarked.Der er mange ting, som man skal sørge for, når man har sin egen juletræsplantage, julebutik og julecafe.
»Der er mange, som ikke lige tænker over, at juletræer skal plejes året rundt. Man er også nødt til at tænke fremad, for det tager cirka 8 år, før man har et juletræ, der er klar til at blive fældet,« forklarer Karsten Brandt.
Derudover skal der også sørges for julepynt, dekorationer, æbleskiver og gløgg, så der kan skabes den helt rigtige julestemning.
»Vi har smagstestet både æbleskiver og gløgg og fundet frem til det, som vi synes er bedst. I starten af december elsker vi æbleskiver og spiser det i store mængder, men sidst på måneden glæder man sig også til at få andet at spise,« erkender Karsten Brandt.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 6. december 2016
Del på
De seneste 26 år har parret holdt julemarked på gården Petersminde på Præstbrovej. Det hele startede i 1986, hvor de første juletræer blev plantet.
Og det er ikke bare lige sådan at starte sit eget julemarked.Der er mange ting, som man skal sørge for, når man har sin egen juletræsplantage, julebutik og julecafe.
»Der er mange, som ikke lige tænker over, at juletræer skal plejes året rundt. Man er også nødt til at tænke fremad, for det tager cirka 8 år, før man har et juletræ, der er klar til at blive fældet,« forklarer Karsten Brandt.
Derudover skal der også sørges for julepynt, dekorationer, æbleskiver og gløgg, så der kan skabes den helt rigtige julestemning.
»Vi har smagstestet både æbleskiver og gløgg og fundet frem til det, som vi synes er bedst. I starten af december elsker vi æbleskiver og spiser det i store mængder, men sidst på måneden glæder man sig også til at få andet at spise,« erkender Karsten Brandt.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 6. december 2016