Image
Endnu er forretningen på Søndergade forholdsvis tom, men det varer ikke længe, før hylderne i Bagerhuset Galten vil bugne af brød og kager. Pia og Tonny Pedersen glæder sig til at komme i gang.
Med nye indehavere kommer der inden for kort tid atter gang i bagerforretningen på Søndergade i Galten.
Det er bager Tonny Pedersen og hans kone Pia Pedersen, der for nylig har købt det tidligere Huusoms Bageri, som fremover kommer til at hedde "Bagerhuset Galten".
- Det er en drøm, jeg har haft i mange år at blive selvstændig, og så synes vi jo, at det var synd, at der stod en tom forretning i Galten. Derudover så ville vi også gerne prøve noget nyt, siger Tonny Pedersen, der forlader en stilling som bagerichef for fem Emmerys forretninger i Aarhus.
Han betoner dog, at det ikke er en "Emmerys-butik", der kommer i Galten.
- Det bliver meget traditionelt bagerbrød. Men vi laver også gourmetbrød, fine konditorkager og sandwich, forklarer Tonny Pedersen, der står inde for kvaliteten af sine varer.
- Vi vil lave alt fra bunden, bruge rigtig chokolade og ingen melblandinger. Det er jo vigtigt, at det, man sælger også er noget, man selv ville spise, påpeger den kommende bagermester.
Åbner snart
Det bliver hovedsageligt hustruen Pia, kunderne kommer til at møde. Hun skal stå for salget bag disken, imens Tonny vil hellige sig sit håndværk i bageriet bag butikslokalet. Men han vægter også synligheden overfor kunderne højt. For kundekontakten er vigtig, som han siger, og røber, at de i samme ånd barsler med planer om ind imellem at invitere de lokale på lidt aktiviteter i bageriet.
Parret bor i Risskov med deres to drenge på fem og ni år. Ikke mindst for Pia er den nye bagerforretning i Galten lidt af et spring, da hun kommer fra en stilling som pædagog i Risskov.
Indretningen af forretningen laver parret ikke så meget om på, men til gengæld har de lidt planer, hvad facaden angår.
De satser på at være klar til åbning i løbet af få uger.
Del på
Det er bager Tonny Pedersen og hans kone Pia Pedersen, der for nylig har købt det tidligere Huusoms Bageri, som fremover kommer til at hedde "Bagerhuset Galten".
- Det er en drøm, jeg har haft i mange år at blive selvstændig, og så synes vi jo, at det var synd, at der stod en tom forretning i Galten. Derudover så ville vi også gerne prøve noget nyt, siger Tonny Pedersen, der forlader en stilling som bagerichef for fem Emmerys forretninger i Aarhus.
Han betoner dog, at det ikke er en "Emmerys-butik", der kommer i Galten.
- Det bliver meget traditionelt bagerbrød. Men vi laver også gourmetbrød, fine konditorkager og sandwich, forklarer Tonny Pedersen, der står inde for kvaliteten af sine varer.
- Vi vil lave alt fra bunden, bruge rigtig chokolade og ingen melblandinger. Det er jo vigtigt, at det, man sælger også er noget, man selv ville spise, påpeger den kommende bagermester.
Åbner snart
Det bliver hovedsageligt hustruen Pia, kunderne kommer til at møde. Hun skal stå for salget bag disken, imens Tonny vil hellige sig sit håndværk i bageriet bag butikslokalet. Men han vægter også synligheden overfor kunderne højt. For kundekontakten er vigtig, som han siger, og røber, at de i samme ånd barsler med planer om ind imellem at invitere de lokale på lidt aktiviteter i bageriet.
Parret bor i Risskov med deres to drenge på fem og ni år. Ikke mindst for Pia er den nye bagerforretning i Galten lidt af et spring, da hun kommer fra en stilling som pædagog i Risskov.
Indretningen af forretningen laver parret ikke så meget om på, men til gengæld har de lidt planer, hvad facaden angår.
De satser på at være klar til åbning i løbet af få uger.