Årets første træning for Galten FS' seniorspillere

Image
Årets første træning for  Galten FS' seniorspillere
Kunstgræsbanen på Klank lagde underlag til årets første træning for seniorfodboldspillerne i Galten FS. Senere ventede der varm suppe i klublokalerne.
Herresenior-fodboldspillerne i Galten FS tog i lørdags de første spæde skridt til den forestående sæson.
»Der var igen i år et flot fremmøde. 35 spillere var mødt frem til en omgang let træning samt efterfølgende suppe i klubhuset,« fortæller bestyrelsesmedlem Mark Ingerslev-Olesen.
Under suppen blev sæson forventningerne fremlagt af de to trænere. Begge udtrykte stor glæde over det store fremmøde og ser frem til den kommende sæson med de tre hold i henholdsvis serie 2, serie 4 og serie 5.
»Det var ligeledes en stor fornøjelse at se nye ansigter, samt en del "gamle" der har valgt at vende tilbage og spille for Galten. De to trænere vil have stor fokus på de mange unge spillere, da de skal bære GFS udvikling og mål for fremtiden,« konstaterer Mark Ingerslev-Olesen
Trænerteamet er i år blevet udvidet med en ny trænerassistent. Den tidligere anfører på serie 4-holdet, Rene Ipsen har valgt at takket ja til jobbet.
At være træner er ikke nyt for Rene idet han gennem nogle år har været træner for klubbens forældre/barn-hold, ligesom han er trænerleder for den traditionsrige DBU fodboldskole som GFS afholder hvert år i uge 28.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block