Image
Foran 400 personer ved 'Årets kage'-konkurrencen fik Brian Brøckner overrakt Saint Honoré-æresordenen.
I forbindelse med afholdelsen af en af Danmarks største konditorkonkurrencer "Årets kage", blev Restaurant Lillering Skovs dygtige konditor, Brian Brøckner tildelt konditorernes største æresorden, Saint Honoré for et exceptionelt og ekstraordinært stykke arbejde for branchen.
Medaljen gik i år til Brian Brøckner, da han igennem sin karriere har udvist stort engagement.
Brian har deltaget i talrige nationale og internationale konkurrencer og modtaget et utal af priser, samt været en del af det danske kokkelandshold.
Derudover har Brian uddannet en stribe dygtige elever, samt afholdt et utal af kurser for fagfolk såvel som private.
Som fagmand har Brian formået at holde niveauet højt og løbende bidraget med nye faglige idéer.
»Brian er en dygtig fagmand, som holder fanen højt, indenfor konditoriet, både i konditoriet og i restaurationsbranchen. Brian evner at lære fra sig, da vi kan se, at hans lærlinge mestrer alle former inden for konditoriet. Brian har deltaget i forskellige konkurrencer både som udøver og dommer. Brian er et godt eksempel på brancheglidning mellem kokke- og konditorfaget. Han er underviser på chocolatieruddannelsen, samt er censor på ismesteruddannelsen,« lød begrundelsen for optagelsen i Saint Honoré-orden.
Dermed er Brian Brøckner blevet del af en fornem orden med blot 24 nulevende medlemmer.
»Jeg er meget stolt og ydmyg over at modtage en pris for min arbejdsindsats som jeg altid har udført med stor glæde. Det er den største form for anerkendelse jeg kan modtage fra de bedste konditorer i branchen,« siger Brian Brøckner.
Del på
Medaljen gik i år til Brian Brøckner, da han igennem sin karriere har udvist stort engagement.
Brian har deltaget i talrige nationale og internationale konkurrencer og modtaget et utal af priser, samt været en del af det danske kokkelandshold.
Derudover har Brian uddannet en stribe dygtige elever, samt afholdt et utal af kurser for fagfolk såvel som private.
Som fagmand har Brian formået at holde niveauet højt og løbende bidraget med nye faglige idéer.
»Brian er en dygtig fagmand, som holder fanen højt, indenfor konditoriet, både i konditoriet og i restaurationsbranchen. Brian evner at lære fra sig, da vi kan se, at hans lærlinge mestrer alle former inden for konditoriet. Brian har deltaget i forskellige konkurrencer både som udøver og dommer. Brian er et godt eksempel på brancheglidning mellem kokke- og konditorfaget. Han er underviser på chocolatieruddannelsen, samt er censor på ismesteruddannelsen,« lød begrundelsen for optagelsen i Saint Honoré-orden.
Dermed er Brian Brøckner blevet del af en fornem orden med blot 24 nulevende medlemmer.
»Jeg er meget stolt og ydmyg over at modtage en pris for min arbejdsindsats som jeg altid har udført med stor glæde. Det er den største form for anerkendelse jeg kan modtage fra de bedste konditorer i branchen,« siger Brian Brøckner.