Image
Gulerødder, squash, rosiner, kerner, gær og mel i skøn forening med en masse flittige bagere. Det var ingredienserne, da Græshoppen i Skovby forleden tog del i Danmarks største bage-begivenhed "Bag for en sag".
Der er faktisk ret sjovt at ælte dej og trille boller, selvom det klistrer på fingrene. Klædt på til opgaven med hjemmelavede kokkehuer og mel på borde, hænder og lidt på kinderne var børn fra Græshoppen i Skovby bagere for en dag.
Det handler om at samle penge ind til Børnetelefonen hos Børns Vilkår. Hvert år bager børn i mere end 1.000 skoler og daginstitutioner på den landsdækkende bagedag og sælger kager, boller og brød til forældre, bedsteforældre og andre sultne sjæle for at samle penge ind til Børnetelefonen.
Og ideen med at børn på denne måde hjælper andre børn, giver god mening i børnehaven.
»Det går jo til en god sag. Og vi har i hvert fald ikke problemer med at få hjælp. Børnene vil så gerne hjælpe. Samtidig giver det rigtig meget for sanserne at bage. Bare det at dufte og se brødet,« forklarer Helle Ranneberg Larsen, pædagog i Græshoppen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 15. oktober 2013 via e-paper-linket i venstre side
Del på
Der er faktisk ret sjovt at ælte dej og trille boller, selvom det klistrer på fingrene. Klædt på til opgaven med hjemmelavede kokkehuer og mel på borde, hænder og lidt på kinderne var børn fra Græshoppen i Skovby bagere for en dag.
Det handler om at samle penge ind til Børnetelefonen hos Børns Vilkår. Hvert år bager børn i mere end 1.000 skoler og daginstitutioner på den landsdækkende bagedag og sælger kager, boller og brød til forældre, bedsteforældre og andre sultne sjæle for at samle penge ind til Børnetelefonen.
Og ideen med at børn på denne måde hjælper andre børn, giver god mening i børnehaven.
»Det går jo til en god sag. Og vi har i hvert fald ikke problemer med at få hjælp. Børnene vil så gerne hjælpe. Samtidig giver det rigtig meget for sanserne at bage. Bare det at dufte og se brødet,« forklarer Helle Ranneberg Larsen, pædagog i Græshoppen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 15. oktober 2013 via e-paper-linket i venstre side