Image
Lokalerne, der senest husede Restaurant Torvet, åbner om en måneds tid under navnet 'Byens Kro'.
Lokal kok åbner restaurant på Torvet i Galten.
En større vandskade satte en stopper for Restaurant Torvet, der har været lukket det meste af året, men bag papiret i vinduerne er en ny restauratør i gang med at forberede åbningen af et nyt madsted.
Det er den 39-årige lokale kokkeuddannede Søren Vilstrup, som i løbet af en måneds tid slår dørene op for 'Byens Kro'.
»Det bliver et klassisk dansk menukort med stegt flæsk, wienerschnitzel mv. og selvfølgelig også med mulighed for selskaber. Alt bliver hjemmelavet. Intet overhovedet vil komme fra dåse,« betoner Søren Vilstrup og uddyber:
»Af samme årsag bliver der også skruet lidt ned for antallet af hovedretter for at kunne holde en højere standard på det, der er.«
Også frokoståbent
Den nye restauratør kommer fra en stilling ved Hotel Årslev Kro. Han blev udlært ved Den Lille Kro i Århus og har tidligere været medejer af The Diner i Viby sammen med en kammerat, der på et tidspunkt købte Søren Vilstrups andel.
Den madmæssige linie for Byens Kro er udstukket. Bl.a. bebuder han en ugentlig dag med stegt flæsk ad libitum på menuen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 1. januar 2019
Del på
En større vandskade satte en stopper for Restaurant Torvet, der har været lukket det meste af året, men bag papiret i vinduerne er en ny restauratør i gang med at forberede åbningen af et nyt madsted.
Det er den 39-årige lokale kokkeuddannede Søren Vilstrup, som i løbet af en måneds tid slår dørene op for 'Byens Kro'.
»Det bliver et klassisk dansk menukort med stegt flæsk, wienerschnitzel mv. og selvfølgelig også med mulighed for selskaber. Alt bliver hjemmelavet. Intet overhovedet vil komme fra dåse,« betoner Søren Vilstrup og uddyber:
»Af samme årsag bliver der også skruet lidt ned for antallet af hovedretter for at kunne holde en højere standard på det, der er.«
Også frokoståbent
Den nye restauratør kommer fra en stilling ved Hotel Årslev Kro. Han blev udlært ved Den Lille Kro i Århus og har tidligere været medejer af The Diner i Viby sammen med en kammerat, der på et tidspunkt købte Søren Vilstrups andel.
Den madmæssige linie for Byens Kro er udstukket. Bl.a. bebuder han en ugentlig dag med stegt flæsk ad libitum på menuen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 1. januar 2019