Fjerde og sidste runde af Hjerteforeningens madværksted blev afviklet i Gyvelhøjskolens skolekøkken mandag i sidste uge.
Denne aften havde børnene fået lov til, at invitere en forældre med til festmiddagen.
Alle bedsteforældre og børnebørn havde glædet sig til igen, at møde underviser Nadia og tovholder Yvonne og få inspiration til madlavning.
Aftenens tema var ”festmad med fisk og skaldyr":
Rejecocktail asian - style
Fiskepakker med tomat og basilikum
Sliders med laks
Bondepige med slør
Fire farver på forklæderne bestemte hvilken gruppe man skulle arbejde sammen i.
»Konceptet med "Børnebørnenes Madværksted" lever til fulde op til deltagernes og Hjerteforeningen Skanderborgs forventninger. Takket være den positive tilgang fra deltagerne, det fine materiale og den meget inspirerende underviser,« siger Jan Pedersen formand for Hjerteforeningen Skanderborg, der står bag initiativet med Børnebørnenes Madværksted.
Bedstefædre udfordret med rugbrødsbagning
Det tilberedte festmåltid, blev fortæret med ...