Image
Karinas Mad er rykket ind i en del af det tidligere brugskompleks i Skovby og tilbyder mad til firmaer og private.
Nu kommer der igen aktivitet i den ellers tomme brugs-bygning i Skovby - i hvert fald i en del af den.
40-årige Karina Abildgaard Rasmussen, Herskind, har netop lejet sig ind i den tidligere slagter-afdeling i brugsen, hvorfra hun fremover under navnet Karinas Mad tilbyder catering til eksempelvis firmafrokoster, barnedåb og bryllupper.
Fra den tidligere slagtermesters køkken vil hun kaste sig over alt lige fra sandwich til smørrebrød og den store oksemørbrad. Faktisk er der ikke umiddelbart nogen begrænsninger på, hvad Karinas Mad byder på.
»Jeg laver almindelig traditionel mad twistet med lidt nyt. Det kan være næsten alt. Jeg kører ikke med menukort, men tager i stedet ud til folk og taler med dem, eller de kommer til mig, og så lytter jeg til deres ønsker og ideer, og kommer også gerne selv med forslag,« forklarer Karina, der de seneste tre år har har kørt som kogekone i sin fritid. Nu er lysten kommet til at udvide det lidt.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 19. februar 2014
Del på
Nu kommer der igen aktivitet i den ellers tomme brugs-bygning i Skovby - i hvert fald i en del af den.
40-årige Karina Abildgaard Rasmussen, Herskind, har netop lejet sig ind i den tidligere slagter-afdeling i brugsen, hvorfra hun fremover under navnet Karinas Mad tilbyder catering til eksempelvis firmafrokoster, barnedåb og bryllupper.
Fra den tidligere slagtermesters køkken vil hun kaste sig over alt lige fra sandwich til smørrebrød og den store oksemørbrad. Faktisk er der ikke umiddelbart nogen begrænsninger på, hvad Karinas Mad byder på.
»Jeg laver almindelig traditionel mad twistet med lidt nyt. Det kan være næsten alt. Jeg kører ikke med menukort, men tager i stedet ud til folk og taler med dem, eller de kommer til mig, og så lytter jeg til deres ønsker og ideer, og kommer også gerne selv med forslag,« forklarer Karina, der de seneste tre år har har kørt som kogekone i sin fritid. Nu er lysten kommet til at udvide det lidt.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 19. februar 2014