En god tradition hos FDF Galten: Hveder varmet over bål.
Dagen inden Store Bededag er der tradition for at spise varme hveder, gerne med rigeligt smør.
Men når man nu plejer at gå til FDF om torsdag, hvad skal man så vælge? Det har FDF Galten løsningen på - man holder da Store Hvededag, hvor man i bedste friluftsstil varmer hvederne over bål.
Hveder smager ekstra godt, når de er lavet over bål, og så er det bare skønt at spise dem rundt om bålet under de nyudsprungte træer.
Det kræver et godt glødebål for at hvederne ikke bliver sorte, og så er det godt at nogle af lederne i FDF Galten har varmet hveder over bål adskillige gange før.
Løb sig til appetiten
Mens bålet blev til gløder, var FDF'ere i alle aldre på løb i Smedeskoven for at samle appetit til hvederne.
Det er sjovt at lave aktiviteter for alle aldersgrupper, da det giver fællesskaber på tværs, og så er det også god opvarmning til årets fællessommerlejr ved Ry.