Image
»Jeg har stor respekt for Kjelds valg og forstår dette. Men en så stor personlighed vil vi ikke give slip på og har derfor tilbudt ham dette job,« siger Brian Kamper (t.v.), SuperBrugsen Galten om ansættelsen af Kjeld Winther Rasmussen som 'Kiosk-, Bager- og Servicechef' i kølvandet på, at Kjeld ønskede at fratræde stillingen som uddeler i Dagli'Brugsen Skovby.
Kjeld Winther Rasmussen slutter som uddeler i Skovby og bliver i stedet "bagermester" i SuperBrugsen Galten, der fra sensommeren vil holde åbent i bagerafdelingen alle ugens dage.
Lukningen af Huusom's Bageri i Galten får nu SuperBrugsen Galten til at satse hårdt på markedet for bagerbrød.
Efter i længere tid at have solgt bakeoff-produkter vil hovedvægten i fremtiden ligge på "rigtigt bagerbrød", leveret af håndværksbageriet i Kvickly Viby.
- Idet Huusom's Bageri har lukket, og der tilsyneladende ikke har meldt sig en køber, tager vi bolden og vil sælge rigtigt bagerbrød leveret af Kvickly i Viby, som vi har indledt et samarbejde med, siger uddeler Brian Kamper.
Fuldt implementeret i uge 34
Ferietiden kommer på tværs for alle parter, men uddeleren bebuder, at ordningen vil være på plads senest fra uge 34.
- Det bliver med fuldt sortiment i form af rundstykker, morgenbrød, franskbrød, rugbrød, tørkager, flødekager og kagemænd, men vi siger ikke helt farvel til bakeoff. Vi vil fortsat supplere med nogle ting, så vi altid har brød, hvis vi løber tør for noget, siger Brian Kamper og gætter på en fordeling med 80 procent bagerbrød og 20 procent bakeoff-produkter. Og der vil - fra et tidspunkt efter sommerferien - være åbent fra kl. 07.00 alle ugens dage i bagerafdelingen.
- Vi går efter at være byens bageri, blot uden at selve bageriet ligger i huset, og vi arbejder på, at også butikkerne i Stjær og Skovby skal have brød fra Kvickly Viby. I særdeleshed hvad angår rundstykker, har bakeoff ikke samme kvalitet, som bagerens produkter, og der har vi en udfordring i alle tre butikker, fastslår Brian Kamper.
Lige en opgave for Kjeld
Til at varetage styringen og koordineringen af den kommende satsning på bagerbrødet hentes den hidtidige uddeler i Skovby, Kjeld Winther Rasmussen til Galten til en ny stilling som 'Kiosk-, Bager- og Servicechef'.
- Kjeld har i det seneste år brugt mange ressourcer på fusionen mellem Skovby Brugs og Galten Brugs. Det har været en spændende og ikke mindst krævende periode. Derfor har han sagt, at han gerne vil prøve noget andet, og derfor har vi tilbudt ham denne opgave, da det lige er noget for ham at få samling på disse ting, siger Brian Kamper.
Som hovedopgave får Kjeld Winther Rasmussen at implementere det nye brød-kocept i SuperBrugsen Galten, DagliBrugsen Skovby og DagliBrugsen Stjær og har ligeledes fået til opgave at udvikle servicekonceptet i SuperBrugsen Galten.
Elsker kundekontakten
- Dette job er lige mig. Jeg elsker kontakten til kunderne ,og det vil jeg få rig mulighed for i et job med direkte kundekontakt. Jeg har selv haft bageribrød og bakeoff-brød og er ikke i tvivl om, hvilket valg kunderne hælder til, siger Kjeld Winther Rasmussen og tilføjer:
- Jeg er glad for at SuperBrugsen Galten stadig kan bruge mig. Jeg håber ligeledes, at mine kunder i Dagli'Brugsen Skovby stadig vil bakke butikken op. Det har været en god og spændende periode i Dagli'Brugsen Skovby, men nu må jeg tænke på mig selv, siger Kjeld og lægger ikke skjul på, at arbejdspresset har været hårdt de seneste år.
Stillingen som ny filialuddeler i Skovby er opslået internt i Coop-regi og ventes besat med tiltrædelse pr. 1. september.
Del på
Lukningen af Huusom's Bageri i Galten får nu SuperBrugsen Galten til at satse hårdt på markedet for bagerbrød.
Efter i længere tid at have solgt bakeoff-produkter vil hovedvægten i fremtiden ligge på "rigtigt bagerbrød", leveret af håndværksbageriet i Kvickly Viby.
- Idet Huusom's Bageri har lukket, og der tilsyneladende ikke har meldt sig en køber, tager vi bolden og vil sælge rigtigt bagerbrød leveret af Kvickly i Viby, som vi har indledt et samarbejde med, siger uddeler Brian Kamper.
Fuldt implementeret i uge 34
Ferietiden kommer på tværs for alle parter, men uddeleren bebuder, at ordningen vil være på plads senest fra uge 34.
- Det bliver med fuldt sortiment i form af rundstykker, morgenbrød, franskbrød, rugbrød, tørkager, flødekager og kagemænd, men vi siger ikke helt farvel til bakeoff. Vi vil fortsat supplere med nogle ting, så vi altid har brød, hvis vi løber tør for noget, siger Brian Kamper og gætter på en fordeling med 80 procent bagerbrød og 20 procent bakeoff-produkter. Og der vil - fra et tidspunkt efter sommerferien - være åbent fra kl. 07.00 alle ugens dage i bagerafdelingen.
- Vi går efter at være byens bageri, blot uden at selve bageriet ligger i huset, og vi arbejder på, at også butikkerne i Stjær og Skovby skal have brød fra Kvickly Viby. I særdeleshed hvad angår rundstykker, har bakeoff ikke samme kvalitet, som bagerens produkter, og der har vi en udfordring i alle tre butikker, fastslår Brian Kamper.
Lige en opgave for Kjeld
Til at varetage styringen og koordineringen af den kommende satsning på bagerbrødet hentes den hidtidige uddeler i Skovby, Kjeld Winther Rasmussen til Galten til en ny stilling som 'Kiosk-, Bager- og Servicechef'.
- Kjeld har i det seneste år brugt mange ressourcer på fusionen mellem Skovby Brugs og Galten Brugs. Det har været en spændende og ikke mindst krævende periode. Derfor har han sagt, at han gerne vil prøve noget andet, og derfor har vi tilbudt ham denne opgave, da det lige er noget for ham at få samling på disse ting, siger Brian Kamper.
Som hovedopgave får Kjeld Winther Rasmussen at implementere det nye brød-kocept i SuperBrugsen Galten, DagliBrugsen Skovby og DagliBrugsen Stjær og har ligeledes fået til opgave at udvikle servicekonceptet i SuperBrugsen Galten.
Elsker kundekontakten
- Dette job er lige mig. Jeg elsker kontakten til kunderne ,og det vil jeg få rig mulighed for i et job med direkte kundekontakt. Jeg har selv haft bageribrød og bakeoff-brød og er ikke i tvivl om, hvilket valg kunderne hælder til, siger Kjeld Winther Rasmussen og tilføjer:
- Jeg er glad for at SuperBrugsen Galten stadig kan bruge mig. Jeg håber ligeledes, at mine kunder i Dagli'Brugsen Skovby stadig vil bakke butikken op. Det har været en god og spændende periode i Dagli'Brugsen Skovby, men nu må jeg tænke på mig selv, siger Kjeld og lægger ikke skjul på, at arbejdspresset har været hårdt de seneste år.
Stillingen som ny filialuddeler i Skovby er opslået internt i Coop-regi og ventes besat med tiltrædelse pr. 1. september.